Sepetim (0) Toplam: 0,00TL

2021 Yılının En İyi Kitapları

2021 en sevilen kitapları arasında yerli ve yabancı birçok farklı eser yer alıyor. Romandan söyleşiye, kişisel gelişimden öykülere kadar uzanan türler arasında 7 kitap en çok satan kitaplar arasında dikkat çekiyor.

Hayati İnanç Kitapları

Aile İçinde

Hayati İnanç ve Bekir Develi herkes tarafından çok sevilen Fabrika Ayarları kitaplarından sonra tekrar bir araya geliyor. Söyleşi formatında kaleme alınan kitap 144 sayfadan oluşuyor. Her şeyin fiyatının bilinip değerinin bilinmediği günümüz dünyasında aile kavramının önemini keyifli bir sohbet eşliğinde hatırlatıyor.

Bekir Develi Kitapları

Kehribar Geçidi

Nazan Bekiroğlu’nun usta kaleminden dökülen roman milattan sonra 300’lü yıllar Roma topraklarında geçiyor. Sekiz yıllık titiz bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkan kitap 608 sayfadan oluşuyor.

Nazan Bekiroğlu Kitapları

Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama

Beyhan Budak son kitabında sürekli mükemmel insan olmanın gerekliliğini aşılayan günümüz dünyasında insana insanlığını hatırlatıyor. Üst üste aynı kararları alarak farklı sonuç beklemenin etkilerini irdeliyor. Mutluluğu yakalamanın kabullenmekte geçen yolunu aydınlatan kitap 240 sayfadan oluşuyor.

Beyhan Budak Kitapları

İyileşen Evliliğim

Sevilen yazar Hatice Kübra Tongar’ın yeni kitabı evlilikte doğru insan olmanın önemini anlatıyor. Evliliklerde yaşanan sorunların yükünü karşı tarafa atmadan çözümü için yol haritası çiziyor. Evliliğin dünü, bugünü ve geleceği için
iyileşme reçeteleri içeren kitap 200 sayfadan oluşuyor.

Hatice Kübra Tongar Kitapları

Kalk Yerine Yat

Şermin Yaşar imzası taşıyan Kalk Yerine Yat 168 sayfadan oluşuyor. Hayatta olmadık yerlerde uyuyup kalan ve sonunda kalkıp yerine yatan insanların öyküleri anlatılıyor

Şermin Yaşar Kitapları

Var Mısın?

Aramızdan ayrılan Doğan Cüceloğlu’nun son kitabı Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler 320 sayfadan oluşuyor. Söyleşi şeklinde yazılan kitap samimi bir sohbet ortamında ilerliyor. Mutlu ve başarılı hayatın sırları Doğan Cüceloğlu’na yöneltilen sorularla cevap buluyor.

Doğan Cüceloğlu Kitapları

Gece Yarısı Kütüphanesi

Matt Haig tarafından yazılan kitap eşine rastlanmayan kurgusuyla daha ilk sayfadan içine çekiyor. Herkes tarafından geleceği parlak görülen küçük bir kızın başarısızlıklarla dolu yetişkinlik hayatını anlatıyor. Her şeyden vazgeçtiği noktada pişmanlıklarının her birini değiştirme imkanı bulan genç kadın geçmişini temize çekiyor. 

Matt Haig Kitapları

Kayıp Tanrılar Ülkesi

Polisiye romanları söz konusu olduğunda akla gelen ilk yazarlardan biri olan Ahmet Ümit bu kez mitoloji ile polisiyeyi bir araya getiriyor. Önceki kitaplarında sevilen bir kahramanı tekrar okuyucuyla kavuşturan kitap 504 sayfadan oluşuyor.

Ahmet Ümit Kitapları



Kapat